Úvod » TJ Leština z.s.

SLOVO PŘEDSEDY

publikováno 08.07.2014 (aktualizováno 09.07.2014)

ohlédnutí za sezonou 2013-2014

Slovo předsedy - ohlédnutí za sezonou „A“

     Sezona 2013/2014 je minulostí.  Po postupu z I.B třídy  v loňském roce  jsme si pro tuto premiérovou sezonu v I.A třídě dali jediný cíl. Zabydlet se i v takto kvalitní soutěži. Dalším angažováním trenéra Františka Poláka jsme k tomuto cíli udělali rozhodující krok. Dostatečný počet bodů získaných  v průběhu sezony zajistil pro hráče a realizační tým její klidné dohrání bez zbytečného stresování o možnosti sestupu. Konečné  9. místo v tabulce I. A třídy tedy splnilo naše představy pro tuto sezonu. Po všech možných oslavách, kde již mnohé bylo řečeno, bych zde chtěl ještě jednou poděkovat hráčům, celému realizačnímu týmu a také divákům za  podporu diváckou a vedení obce Leština za podporu finanční, bez které se fotbal na takovéto úrovni hrát nedá.

 Práce trenéra Františka Poláka tak přinesla svoje ovoce i ve své druhé sezoně jeho působení v Leštině . Již před koncem  sezony však František Polák informoval vedení oddílu o nabídce, kterou  obdržel ze Slovanu H. Brod na trenérskou práci v tomto od nové sezony divizním týmu. Jeho trenérské působení u našeho týmu tedy po sezoně skončilo.  Patří mu proto velké poděkování za práci , kterou zde odvedl. Jeho dvouleté angažmá ukázalo hráčům i vedení oddílu profesionalitu práce trenéra, který ví, jak to v těchto soutěžích chodí a co vše je třeba pro úspěch udělat.                                                                 

Každopádně , hráči i funkcionáři, opět podrželi Leštinu na fotbalové mapě kraje Vysočina v místech o kterých jsme kdysi pouze snili. Prostě se o nás na fotbalové Vysočině  ví a to je dobře.

     Jak jsem však uvedl na začátku - je to minulost. Hráči měli zaslouženou dovolenou a v tomto týdnu pro ně začne intenzivní práce na přípravě do nového ročníku.  Funkcionáři pracují nonstop. Víme kde nás takzvaně tlačí bota, rozjeli se brigády na zkvalitnění hrací plochy, natírají se brankové konstrukce, zábradlí, dveře u kabin  atd.   Podařilo se dohodnout využití travnatého prostoru za brankou pro trénink. Plocha je vytyčená, posekaná a připravená k využití hlavně pro mládež.

V neposlední řadě se pracuje také na zkvalitnění kádru pro další sezonu v I. A třídě.  Bohužel v souvislosti s  odchodem trenéra Poláka  u nás neprodloužil hostování  z H. Brodu kvalitní brankář Luboš Koudelka. Jinak základní kádr našeho úspěšného tažení zůstal pro další sezonu zachován. Naopak se vrací po půlroční odmlce Josef Klaus a úplně nově přichází zkusit I.A třídu z Vítanova u Hlinska Petr Poul.  V jednání je také příchod nového brankáře. Naopak  na přípravu s divizním týmem H. Brodu se chystá Tomáš Aubrecht.

Trenérského kormidla u „A“ se od nové  sezony ujímá David Hospodka a tak si jen přejme, aby se týmu dařilo i v tomto dalším ročníku.

Do nové sezony budou změny i u mládežnických mužstev.                                                                      

Dorost pro nedostatek vlastních hráčů spojil své síly s oddílem   TJ Tis a od nové sezony bude hrát jako sdružené družstvo I.A třídu kraje Vysočina pod hlavičkou TJ Tis.

 Také pro soutěž starších žáků nemáme dostatečný počet vlastních hráčů a proto jsme pro nový soutěžní  ročník přihlásili soutěž mladších žáků v počtu 5+1 a dále bude fungovat soutěž přípravek.

Pavel Fiala                                     

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery