Úvod » Leština A

Leština A - Speřice 2 : 2 (2 : 2)

publikováno 09.09.2014

Branky: Klaus Josef a Sobek Lukáš.

LEŠTINA - SPEŘICE

Z počátku utkání jsme sice měli převahu, ovšem naše šance zůstaly neproměněny. Již ve 4. minutě se zablýskla šance v podobě dalekonosné střely Forejta, která ale skončila těsně vedle. Totéž se zopakovalo v 6. minutě, tuto střelu, sice s problémy, brankář vyrazil. Další nadějná střela vyšla od Piskače v 9. minutě, ale ani ten neskóroval. Klasické pravidlo „nedáš, dostaneš“ nás potrestalo již v 11. minutě, když přímý kop prošel celým naším vápnem. Na zadní tyči pak zakončil Morava (0:1).  Ve 30. minutě jsme se konečně dočkali. Přímý kop z půlky nakopl Staněk a hlavou výborně zakončil Klaus (1:1). Naše vyrovnání však nemělo dlouhého trvání. Ve 35. minutě došlo po přímém kopu ke zvýšení dosavadního výsledku hostí, a to „díky“ vlastnímu gólu Staňka (1:2). Vedení soupeře nakoplo a hned ve 37. minutě došlo opět k ohrožení domácí branky kvůli obrovské chybě na levé straně naší obrany. Tato chyba byla potrestána centrem Moravy, s jehož střelou si bravurně poradil Neuwirth, který míč vytáhl na břevno.  Téměř v závěru prvního poločasu snížil stav Sobek svou dalekonosnou střelou, která skončila pod nejistým gólmanem hostí (2:2).

Druhý poločas zahájili aktivněji Speřice. Již ve 47. minutě hosté nastřelili tyč. V 51. minutě musel po přímém kopu opět zasahovat Neuwirth. O minutu později přišel pěkný centr Tomáše Aubrechta, který vybojovali Sobek s Bártou. Odražený míč se dostal na vápno, kde stál osamocený Piskač, ten však z hranice penalty trefil pouze hostujícího obránce. V 61. minutě při rohovém kopu znovu zasahoval Neuwirth, který vytáhl míč na další roh. V 64. minutě se k pěkné střelecké šanci dostal Klaus, jeho střelu bohužel gólman reflexivně vyrazil.

S ohlédnutím na nedělní zápas musím ještě zdůraznit fakt, že máme obrovský problém v koncovce!  Musíme se naučit z minima šancí vytěžit maximum gólů. Na gól se strašně nadřeme a pak se srazíme do kolen hrubou chybou či vlastním gólem.  Abych jen nekritizoval…,  dokázali jsme de facto držet tým, který je na prvním místě a loni to vyhrál 60 minut pod tlakem. Takže to jde, jen musíme tu snahu převést na góly.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz