Úvod » Leština A

Pelhřimov B - Leština A 1 : 1 (0 : 1)

publikováno 12.09.2014 (aktualizováno 18.09.2014)

Branku dal Milan Bránik

Pelhřimov B – Leština A

Naše šance začaly již krátce po rozehrání. Ve 4. minutě po dlouhém autu Forejta prodloužil Tomáš Aubrecht na zadní tyč k Mišovicovi, ten bohužel z těsné blízkosti trefil pouze gólmana, který míč vyrazil na roh. O dvě minuty později po křídle utekl Tomáš Aubrecht, jeho centr před bránu však domácí odhlavičkovali. V 7. minutě skončila prudká střela na ruce J. Proňka. Tato ruka byla potrestána pokutovým kopem, který domácí naštěstí pro nás nedokázali proměnit a pouze orazítkovali tyč naší branky.  Ve 12. minutě na vápně nezvládl situaci Forejt, střela útočníka z Pelhřimova šla těsně vedle. Ve 31. minutě domácí vyškolili Poula. Jejich šance byla zlikvidována včasným vyběhnutím Novotného.  O minutu později zazvonila další tyč u naší branky. Do této doby měli domácí značnou herní převahu, ale naštěstí pro nás je trápila koncovka (stejně jako nás). Ve 34. minutě jsme se konečně dokázali prosadit a dočkali se gólu. Čáslavský napálil dlouhý centr, který prodloužil T. Aubrecht na levou stranu, kde čekal připravený Mišovic. Ten nahrál po zemi na penaltu, kde důrazný Bráník v souboji s domácím obráncem špičkou kopačky překvapil gólmana a možná i sám sebe (0:1). Po rohu v 38. minutě, který se kopal u naší branky, přišlo ještě několik závarů, naštěstí pro nás bez užitku domácích. Ani další šance se domácím ve 44. minutě, po levé straně přes Proňka nepodařila proměnit.

Po prvním poločase jsem sice šli do kabin s vedením 0:1, to jsme si ale nedokázali dlouho udržet. Již ve 47. minutě domácí kopali přímý kop z půlky, který prodloužili hlavou. Míč se odrazil opět od tyče, ale tentokrát bohužel za záda Novotného (1:1).  Následovalo ještě několik našich šancí, které ale nikdo nedokázal proměnit. V 58. minutě se do obrovské gólové šance díky Bártovi, dostal Tomáš Aubrecht. Šel sám na bránu, ale netrefil se. V 60. minutě po levé straně pěkně utekl Bráník, nacentroval před branku, kde nůžkami opět neúspěšně zakončoval T. Aubrecht. Vyražený míč z voleje vrátil Forejt, ale i jeho střela skončila zásahem domácího brankáře mimo branku. V 63. minutě se po dlouhém autu Forejta snažil prosadit T. Aubrecht. Jeho prudká střela skončila na břevně. Odražený míč se ještě snažil zavěsit Piskač, jeho střela však byla, jako mnoho dalších, gólmanem vyražena na roh. Další šanci jsme zaznamenali v 68. minutě, kdy od půlicí čáry pěkně prošel Bráník, který zakončoval těsně vedle. V 74. minutě následoval dlouhý aut Forejta, který prodloužil hlavou T. Aubrecht, ale ani zde nám štěstí nepřálo a míč z brankové čáry vyhlavičkovali domácí obránci. Až do samého konce utkání nebyl jasný výsledek.  Šance byly na obou stranách, ovšem ani jednomu týmu se nepodařilo je proměnit. Změnu stavu naštěstí nepřinesla ani 87 minuta, v níž Novotný zasahovat při přímém kopu, jenž úspěšně vyrazil, totéž se opakovalo i v 88. minutě. V 90 minutě bylo závěrečným hvizdem ukončeno „velkolepé“ divadlo, jehož hlavní roli hrál rozhodčí, který z tohoto zápasu dokázal udělat něco naprosto neuvěřitelného.

K utkání musím ještě dodat fakt, že nás opět trápila koncovka. Avšak o mnoho více mě trápil pohled na již zmiňovaného pána v oranžovém dresu, který si říká rozhodčí. Je fakt, že slovo rozhodčí lze pochopit i v jiném slova smyslu (rozhodčí – rozhodnout zápas). Některé jeho výroky jsem ještě dosud nebyl schopný pochopit. Dalo mi velkou práci krotit sebe a hlavně doktora týmu. Nicméně na rozhodčího se dokáže vymlouvat každý, ale důležité je sbírat body, což my rozhodně potřebujeme. Teď nás čeká Havlíčková Borová a s tou musíme na domácí půdě zabrat a získat body!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 84980
Dnes: 10
Online: 3

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery