Úvod » Leština A

Pacov - Leština A 4 : 4 (1 : 1)

publikováno 21.09.2014 (aktualizováno 02.10.2014)

Branky: 2 Mišovic Jakub, Forejt Mirek PK a Sobek Lukáš.

Pacov A - Leština A

Již v sedmé minutě jsme mohli vidět akci Forejta, který se hezky uvolnil, následně přihrál za vápnem Mišovicovi, ten tvrdě vystřelil, bohužel gólman byl připraven a střelu s přehledem vychytal. Ve 14. minutě vyslal Poul dlouhou nahrávkou Forejta, který utekl po křídle a nahrál Mišovicovi, který se s obrovským štěstím trefil hlavou a míč skončil v síti (0:1). Ve 39. minutě se do obrovské šance dostal Piskač, který vybojoval odražený míč. Jemu bohužel štěstí nepřálo a trefil pouze vybíhajícího gólmana. 46. minuta mohla být jistý zlomem zápasu, protože jsme opět dostali, jak už je u nás zvykem hloupý gól do kabin. Domácí zahrávali roh a nejmenší z celého týmu hlavičkou vyrovnával (1:1). Ihned po přestávce následovala další obrovská šance, kdy střelu bravurně zlikvidoval Neuvirth a vyrazil ji na břevno. V 53. minutě prošel z pravé strany krásný centr Forejta až k Mišovicovi, který si míč skvěle zpracoval a prostřelil gólmana, takže jsme na chvíli zase vedli (1:2). Naše radost ovšem vůbec netrvala dlouho. Už v 60. minutě přišel vyrovnávací gól, gól, který byl do puntíku stejný a stejně banální, jako gól první. Znovu jsme nechali hlavičkovat nejmenšího hráče. Stejně tak jako tomu bylo u prvního gólu, všichni jen stáli a koukali, jak to dopadne a co s tím, kdo udělá nebo neudělá (2:2). V 65. minutě přišel centr z levé strany, kterému jenom přihlížel Prchal, bez sebemenšího náznaku pohybu stál a sledoval domácího záložníka, jak zvyšuje stav na 3:2. V 76. minutě přišla naše další obrovská chyba, a sice chyba ve středu hřiště a průnik středem obrany, která neznamenala nic jiného než další navýšení skóre, pro nás velice nepříjemné (4:2). V 82. minutě se vápnem prodíral Forejt nebo se alespoň snažil, ale byl sražen, z čehož jsme vytěžili pokutový kop. Jako vždy ho kopal Forejt, i tentokrát proměnil. Snížil tak stav utkání na 3:4. Zápas byl divácky velmi atraktivní až do samého konce, o čemž svědčí samotný závěr utkání. V 90. minutě jsme zahrávali přímý kop kousek za polovinou hřiště, který šel až před branku, kde T. Aubrecht v souboji přetlačil gólmana, ten naštěstí pro nás neudržel míč. Míč propadl k Sobkovi a v posledních vteřinách tak dokázal vyrovnat na 4:4.

K zápasu opět doplňuji neuvěřitelný problém v koncovce. Sice se zdá, že když jsme dali 4 góly, tak problém nemáme. Opak je ale pravdou, protože základ v takovéto soutěži je z minima šancí dát góly. Chválím gólmana, který nás podržel, ale především útočné duo. K zamyšlení tentokrát zůstává, že jsme inkasovali hloupé góly, na které jsme koukali, jak stojící figurky. Je až neuvěřitelné s jakou jednoduchostí nám je soupeř vstřeluje. Jinak chválím celý tým, že to nezabalil a v poslední desetiminutovce dokázal zabrat a s nepříznivým skóre něco udělat.

Jinak je více jak nutné v neděli zabrat !!!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery