Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Leština A

Leština A - Věžnice A 5 : 2 (2 : 0)

publikováno 29.09.2014 (aktualizováno 07.10.2014)

Branky:  3 Mišovic Jakub, Proněk Jan a Forejt Miroslav.

Leština A – Věžnice A

V tomto zápase si fanoušci konečně přišli na své. Již na začátku bylo vidět, že máme tak trochu převahu a to i přes naše neustále se opakující chyby. Ve dvacáté minutě po zbytečné ztrátě Lukáše Aubrechta přišel nebezpečný brejk, po pravé straně zakončený nebezpečnou střelou z vápna, naštěstí těsně vedle. O dvě minuty později po dlouhém autu Forejta stál na penaltě volný Piskač, který trefil jen osamoceného obránce před bránou. Ve 23. minutě přišel polocentr Proňka, který k velkému překvapení všech, dokázal proměnit a otevřít tak skóre (1:0).  I 24. minuta zaváněla gólovou šancí, když Forejt střílel z 20-ti metrů, střela skočila před brankařem, který ji sice s problémy, ale zlikvidoval. Ve 39. minutě Čáslavský dlouhým centrem vysunul Mišovice, který si míč pěkně zpracoval, po pravé straně obešel obránce a poslal prudký centr před branku, kde nekrytý Forejt prudkou hlavičkou uklidil míč do sítě hostí (2:0). Do kabin jsme tedy šli s dobrým pocitem dvougólového vedení, který jsme již opravdu dlouho nezažili.

Ve 46. minutě vysunul Čáslavský po křídle Forejta, ten od rohového praporku nacentroval a metr před gólmanem hlavičkoval osamocený Lukáš Aubrecht, bohužel však pouze do gólmana. V 50. minutě vybojoval na polovině hřiště míč Forejt, vyslal Mišovice, který ukázkově vyzpovídal tři obránce,  napodruhé překonal vyběhnuvšího brankaře a skóroval (3:0). V 61. minutě se pěkně uvolnil Forejt, který naprosto zbytečně přihrával Mišovicovi, jemuž obránci míč vypíchli. Poté z 30-ti metrů nebezpečně střílel Karel, dal ovšem těsně nad. V 63. minutě zlikvidoval nebezpečnou střelu Neuwirth. V 64. minutě se do samostatného průniku dostával Forejt, byl ale sražen Smutným, jenž byl  zaslouženě potrestán žlutou kartou. O deset minut později centroval Sobek a hlavou krásně zakončoval opět Mišovic (4:0). V 79. minutě jsme viděli pěknou střelu Forejta z 35- ti metrů, která šla těsně nad. V 83. minutě po odkopu od branky se míč dostal k Šejstalovi, jenž z otočky u tyče prostřelil Neuwirtha (4:1). V 86. minutě Bráník vysunul Mišovice, kterého v brejku srazil obránce, což neznamenalo nic jiného, nežli pokutový kop. K pokutovému kopu se tentokrát místo Forejta postavil faulovaný Mišovic a vstřelil si krásný hattrick (5:1). V 87. minutě se na levém křídle dostal do brejku Chalupník, který prostřelil vybíhajícího Neuwirtha (5:2).

Konečně se nám podařilo to, co bych chtěl hrát. Je sice fakt, že se hraje vždy jen to, co soupeř dovolí, ale důležité je, vnutit soupeři naší hru a nenechat se strhnout k nakopávání vysokých míčů, protože na to my nemáme typy hráčů. Ještě mě velice mrzí, že si necháme dát ke konci takovéhle hloupé góly a nedokážeme kontrolovat hru. Nikdo nedokáže takticky podržet balón. Na tomhle musíme ještě zapracovat, ale to je na mě J.  

No nic, neděle je pryč a teď je třeba se připravit na sobotní utkání s Dobronínem.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz