Úvod » Leština A

Leština A - Pohled 4 : 1 (1 : 1)

publikováno 20.10.2014 (aktualizováno 27.10.2014)

Rozloučení s domácím publikem vítězstvím. Branky: Mišovic Jakub, 2 Forejt Miroslav a Bárta Ladislav.

 

Leština A – Pohled

Hned ve druhé minutě přišla nebezpečná střela Mišovice, kterou s problémy gólman vyrazil. O minutu později pěkný centr Mišovice, z malého vápna hlavičkoval Lukáš Aubrecht, ale míč bohužel letěl nad. V 8. minutě se kolem obránce pěkně otočil Mišovic, prudce vystřelil, jeho střela však mířila přímo do brankáře. V 9. minutě se opět potvrdilo pravidlo „nedáš, dostaneš“. Po chybě Prchala na polovině hřiště přišel rychlý protiútok hostí, kdy Moučka na vápně vyškolil Proňka a Čáslavského a úspěšně zakončoval (0:1). Ve 23. minutě přišla obrovská šance po přímém kopu, kdy důrazně, ale těsně vedle zakončoval Tomáš Aubrecht. Ve 31. minutě jsme se konečně dočkali gólu. Pěkným lobem zakončoval Mišovic (1:1). Ve 38. minutě šanci hostí na poslední chvíli hasil Tomáš Aubrecht a následnou šanci perfektně zlikvidoval Neuvitrh. Těsně před koncem prvního poločasu skončil závar před naší brankou naštěstí pouze na břevně.  Do kabin šli tedy oba týmy za nerozhodného stavu 1:1.

Ve 48. minutě přišel pěkný centr Lukáše Aubrechta, který hlavou zakončoval Forejt, bohužel těsně vedle.  V jednapadesáté minutě hrubě chyboval Čáslavský. Po jeho chybě přišla akce hostí, hostující útočník naštěstí branku netrefil. V 56. minutě nebezpečně stříleli hosté, jejich střelu Neuvirth vytáhl na roh.  Další naše neproměněná šance proběhla v 59. minutě, kdy z dálky nebezpečně střílel Forejt, jeho střelu však brankář vychytal. Ani 61. minuta nepřinesla navýšení výsledku, sám na gólmana šel Piskač, který si na poslední chvíli ukopnul míč. Gólman pak jeho šanci pádem pod nohy zlikvidoval. V 65. minutě byl nečistě faulován Piskač. Z nařízené výhody s přehledem zakončoval Forejt ( 2:1). Hráč faulující Piskače byl po obdržení druhé žluté karty vyloučen.  To, že hrajeme v přesile, si domácí hráči zřejmě naštěstí neuvědomili, protože víme, jak tyto situace jinak dopadají… V 76. minutě se do nebezpečné šance dostal Mišovic, který z otočky pohotově vystřelil, gólman však jeho střelu instinktivně chytil. V 80. minutě přišla pěkná akce Sobek – Mišovic – Forejt, kterou Forejt zakončil perfektní střelou, jež nemohla skončit jinde než za zády brankáře (3:1). V 90. minutě vyslal Forejt do brejku Bártu, který si obešel brankáře a do prázdné branky zakončil (4:1).

Z toho to zápasu jsem měl veliký respekt a to hned z několika důvodů. První z nich byl, zda se kluci oklepou z  minulého týdne a dokážou se plně soustředit na nastávající utkání. Hned v kabině jsme si řekli, že prostě otáčíme list a zápas s Habry házíme za hlavu. Dalším důvodem byl fakt, že Pohled dvakrát po sobě prohrál a věděli jsme tak, že s tím bude chtít něco udělat a to za každou cenu. Věděl jsem také, že Pohledští fotbalisté nejsou z másla a oproti našim mají pár kil a centimetrů navíc, což nám herně vůbec nevyhovuje. Když jsem viděl na hřišti rozcvičovat se „toho našeho kluka, tak mě jímala hrůza aby se nepotkal například s L. Prchalem nebo L. Aubrechtem.“ ( poznámka našeho bývalého trenéra  F. Poláka – jeho bratr )  Jinak celkově utkání hodnotím kladně. Samozřejmě, že tam bylo pár okamžiků, u kterých mi tekl studený pot po zádech, ale ve finále jsou tři body doma. A myslím si, že zaslouženě.

Teď se pojedeme poprat o body s juniorkou Havlíčkova Brodu.

( David H. )

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery