Úvod » Leština A

Leština - Polná B 0 : 1 (0 : 0)

publikováno 31.03.2015 (aktualizováno 11.06.2015)

zápis z utkání ( David Hospodka )

Zápis z utkání Leština – Polná ‚B‘ 0:1 ( 0:0 )

Datum:                29.3.2015

Rozhodčí:           Polák Michael, Krejčí Vlastimil, Soukupová Věra

Střelci branek:  60‘ – Gondek Filip

Jarní premiéru jsme nezačali vůbec dobře. Před utkáním jsme si dali jasný cíl. Porazit na domácí půdě soupeře z Polné. Za prvé jsme chtěli soupeři vrátit porážku, kterou nám uštědřil v podzimní části sezóny a za další jsme měli více jak ideální možnost se odpoutat ode dna tabulky. Hned od prvních minut jsme si šli za svým cílem. Diktovali jsme tempo hry a drželi soupeře pod neustálým tlakem. Je obrovská škoda, že se neujala ani jedna ze tří více jak 100% šancí Jakuba Mišovice a později také velká šance Romana Piskače, která skončila na břevně. Opakuje se nám začátek podzimní části, v níž jsme museli mít osm šancí na to, abychom dali gól. Soupeři stačilo odkopávat míč ze své poloviny a pak jedna hrubá chyba, která byla potrestána gólem. Moc dobře vím, že je to kruté, ale je to fotbal. Doufám, že se z tohoto zápasu všichni poučíme a do těch dalších dáme o něco více bojovnosti a chuti vyhrávat !!!

Podrobnější průběh utkání:

Již na samém počátku utkání jsme na nic nečekali a chopili se šance. Míč pěkně protáhl Prchal, který vyslal Mišovice, ten bohužel nepřesně centroval. Hned poté přišla pěkná akce Piskače, který stejně jako Prchal vyslal centr na Mišovice, kterému míč odkopli obránci. Následovala akce Klause a závar před brankou hostí, ovšem bez skórování. Ani Karel svou pěknou střelou, která mířila bohužel těsně vedle, nebodoval. V 5. minutě přišel přímý kop, který byl zakončený prudkou střelou Forejta, ale i tentokrát vedle. Šestá minuta pro nás znamenala další velkou, ale opět neproměněnou šanci, kdy Forejt po levé straně centroval na Mišovice, jehož zakončení z voleje bylo nepřesné. Ve 13. minutě přišel rychlý brejk Forejta na Mišovice, ten vyzpovídal obránce a následně přihrál Piskačovi. Jeho šanci zlikvidoval skokem pod nohy gólman hostí. Po rohovém kopu došlo k závaru před naší brankou a následně k prudké dorážce, kterou zablokoval Čáslavský. Ve dvacáté minutě přišel přímý kop způsobený rukou Prchala, který vyhlavičkoval z brankové čáry T. Aubrecht. 21. minuta – nebezpečně zahraný přímý kop skončil, na štěstí pro nás, těsně vedle. Ve 34. minutě dostal míč do brejku Pajer, nebezpečně vystřelil, ale gólman jeho střehu vyrazil na tyč a do rohu. Ve 36. minutě se objevila další velká šance po pěkném centu Prchala, který zakončoval Piskač. Jeho střela orazítkovala pouze břevno. Po začátku druhého poločasu, ve 48. minutě nikdo nevyužil centru Pajera od rohového praporku. V jednapadesáté minutě dotáhl míč až na vápno Poul. Těsně minul vingl branky.  Šedesátá minuta rozhodla utkání. Po chybě Poula nacentroval soupeřův útočník před branku, kde Pajer nezvládl uhlídat kapitána hostí, Gondeka, který přímo z voleje prostřelil Novotného. Poslední naše šance přišla v osmdesáté minutě, kdy další břevno utkání nastřelil Mišovic střelou z penalty, kde zůstal úplně sám.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery