Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Leština A

Leština - Nový Rychnov 1:0 ( 1:0 )

publikováno 08.04.2015 (aktualizováno 13.04.2015)

zápis z utkání ( David Hospodka )

Zápis z utkání Leština – Nový Rychnov 1:0 ( 1:0 )

 

Datum:                12.4.2015

Rozhodčí:           Novotný František, Fryč Vlastimil, Pojezný Jan

Střelci branek:  33‘ – Forejt Miroslav

Do šestice se nám povedlo našeho dlouhodobého soupeře, se kterým jsme se potkali již v B – třídě porazit. Celkový výkon z naší strany nebyl zas až tak přesvědčivý, jak bych si představoval. Na to se, ale za týden nikdo nebude ptát. Důležité jsou tři body, které zůstaly v Leštině. Škoda jen, že v samém závěru utkání neměl více štěstí na kopačkách Pavel Mrkvička. Jeho lobík by byl hezkou tečkou v samém závěru utkání.

Podrobnější průběh utkání:

Po zápase, který jsme naposledy odehráli v Novém Rychnově řada diváků, očekávala utkání plné branek, to se ovšem neopakovalo... V 17. minutě dlouhý aut Forejta zakončoval Klaus ovšem vysoko nad bránou. Při této akci prolétl míč dvakrát velkým vápnem a my jsme z toho nedovedli nic vytěžit. V 19. minutě se ujali šance hosté. Jejich nebezpečnou akci včasným vyběhnutím zlikvidoval Novotný. Po zbytečném vypuštění Karla přišla znovu nebezpečná akce hostí, jejich střela byla naštěstí zblokovaná. Ve 27. minutě opět několikrát zblokovaná akce hostí skončila tentokrát v rohu. Ve 30. minutě přišla nebezpečná střela Mišovice, která vypadla gólmanovi z rukou, čehož se snažil využít Pajer. Jeho snaha v podobě slabé hlavičky byla neúspěšná. Následně přišla nebezpečná střela Forejta, jež skončila těsně vedle. Ve 32. minutě byl sám před naší brankou útočník hostí, který naštěstí netrefil. Ve třicáté třetí minutě jsme se konečně dočkali. Přímý kop Mišovice hlavou úspěšně zakončoval Forejt (1:0). Před koncem prvního poločasu jsme mohli vidět ještě pěknou akci Mišovice s Pajerem, jeho střelu však srazil obránce na roh. Do kabin jsme tak šli s jednogólovým vedením. Ve druhém poločase přišla pěkná akce Piskače, který vysunul Pajera, ten však zakončoval těsně vedle. V 62. minutě přišel prudký přímý kop na naši branku, který pěkně vypíchl Novotný. V 64. minutě se do další pěkné šance dostává Mišovic, jeho šance byla ovšem po průniku Klause zblokovaná. Po prudké střele T. Aubrechta, kterou brankář hostí vyrazil, se do šance dostává Klaus, který bohužel trefil jenom Pajera. V 84. minutě měl pěkně rozjetou akci Piskač, kterého soupeř zastavil nedovoleným zákrokem na hranici vápna. Jeho přímý kop letěl hodně vysoko nad. Poslední opravdu velkou šanci na druhý gól utkání jsme mohli vidět v podání střídajícího Mrkvičky, který v samém závěru utkání orazítkoval břevno soupeřovy branky.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery