Úvod » Leština A

Speřice - Leština 0 : 6 (0 : 5)

publikováno 18.04.2015 (aktualizováno 22.04.2015)

zápis z utkání ( David Hospodka )

Zápis z utkání Speřice - Leština 0:6 ( 0:5 )

 

Datum:                19.4.2015

Rozhodčí:           Rosický Pavel, Machát Oldřich, Krejčí Vlastimil

Střelci branek:  17‘ – Aubrecht L., 31‘ – Klaus, 36‘ – Mišovic, 40‘ – Forejt, 43‘ – Klaus, 62‘ - Klaus

Speřickým hráčům se bude asi dlouho zdát o neděli 19.4., kdy se k nim na dálnici snesl roj sršňů… Speřice jsou týmem na prvním místě tabulky, který inkasoval nejméně gólů. I přes to, se nám podařilo domácí hráče držet pod neustálým tlakem a diktovat tak tempo hry. Jsem maximálně spokojen s přístupem všech hráčů a s jejich herním výkonem. Nebudu vyzdvihovat jednotlivce, protože celý tým pracoval kompaktně jako jeden hráč. Euforie z vyhraného zápasu již opadla, takže je třeba se opět soustředit na nadcházející střetnutí s týmem Pelhřimova B. Je potřeba potvrdit body na domácí půdě a odpoutat se ode dna tabulky.

Podrobnější průběh utkání:

 V kabině jsme si řekli, že jsme nepřijeli do Speřic hrát nějakého zanďoura a nezalekneme se prvního celku. Hned od prvních minut jsme prezentovali to, co trénujeme a vycházelo nám to. V první desetiminutovce proběhlo takové oťukávání a spíše zastřelování.  V 5. Minutě přišla akce Klause, jeho střela však byla sražena a dorážka Prchala šla těsně vedle. Hned poté následuje další akce, která je zakončená nepřesnou střelou Prchala. V 17 minutě se ve vápně rychle zorientoval Lukáš Aubrecht a otevřel skóre utkání na 0:1. Po té jsme soupeře neustále zahlcovali rychlými brejky a stále vyvíjeli tlak na jejich obranu. V 19. minutě se výborně probojoval Piskač. Při obcházení stopera si však ukopl míč a golman byl tak u míče dříve.  V téže minutě přichází zásah Novotného, který likvidoval šanci domácího útočníka, která přišla po přímém kopu z hranice velkého vápna. 27. minuta byla šancí domácích, která zůstala neproměněná. I přes to, že jejich nakopávané dlouhé centry před naší branku byly stále nebezpečnější, mířily těsně vedle. V jednatřicáté minutě přichází prudká střela Klause, který tak nedal domácímu golmanovi šanci a zvýšil skóre 0:2. Po chybě stopera vybojoval míč Mišovic, udělal kličku brankáři a zavěsil do prázdné branky (0:3). Ve čtyřicáté minutě přichází krásná akce Forejt – Piskač, která končí Forejtovou střelou v síti (0:4). 43. minuta přináší přímý kop Klause a stav 0:5. V závěrečné čtvrthodině prvního poločasu se nám povedlo soupeře dostat pod takový tlak, ale ho hlavně zužitkovat, že jsme odcházeli do kabin za stavu 0:5. V poločase jsme si řekli, že v této nátlakové hře budeme i nadále pokračovat.

Ve 49. minutě se opět ozvali domácí, jejichž nebezpečný přímý kop zakončený hlavičkou skončil těsně vedle. V 54. minutě se do šance dostal Forejt, dal na Mišovice, který byl sražen gólmanem. Penaltu proměnil Klaus. Domácí se snažili s tímto stavem ještě něco udělat, ovšem se všemi jejich centry si poradil Novotný. V 68. minutě ještě přišla prudká střela, kterou na brankové čáře vyrazil hlavou Pajer.

Bylo k vidění ještě pár pohledných akcí, které už gólem neskončily, ale doufám, že jsme si nechali nějaký ten gól na příště. Soupeř měl už pak jen snahu výsledek kosmeticky upravit čestným gólem, ale zásluhou Novotného jsme čisté konto udrželi až do samého závěru utkání.

Ještě jednou chválím celý tým za předvedenou hru a doufám, že stojí všichni rovnýma nohama na zemi. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil novotka | 22.04.2015 11:58
Já bych nezapoměl ani na rozhodčí tohoto utkání - byli výborní a hlavně řídili na rovinu.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz